https://hyvinvoinnintekijat.lr-partner.com/#lr-yritysesittelyvideo

Särkeekö niveliäsi yöllä? Tässä selitys

Share |
28.12.2016

Jotkut kokevat nivelkipuja usein yöllä, vaikka silloin nivel on levossa. Mistä tämä johtuu? 

Yökipu liittyy usein pidemmälle edenneeseen nivelrikkoon, mutta sitä voi esiintyä ajoittain lievemmissäkin tautimuodoissa.(lähde Studio55 27.12.16) 
Lue juttu kokonaan TÄSTÄ LINKISTÄ

”Kansainvälinen tutkimus: Glukosamiini + kondroitiinisulfaatti auttavat nivelrikkoon"

Polven kipuja, turvotusta ja jäykkyyttä voidaan vähentää ja polvinivelen toimintaa ja potilaiden elämänlaatua parantaa nauttimalla 6 kuukautta ravintolisänä glukosamiinin ja kondroitiinisulfaatin yhdistelmää, osoittaa reumalääkäreiden ammattilehdessä julkaistu kansainvälinen tutkimus (Hochberg ym. 2015). Ravintolisä osoittautui yhtä tehokkaaksi kuin tulehduskipulääke, selekoksibi, mutta on sitä turvallisempi jatkuvassa käytössä. Toinen uusi kliininen tutkimus vahvistaa, että yhdistelmä vähentää tulehdusta (Navarro ym. 2015).Pelkkä kondroitiinikin on tehokasta, osoittaa Cochrane Rerview (2015).Tiedot ovat merkittäviä, sillä Suomessa reumalääkärit, Reumaliitto, YLE, HS ja muu valtamedia ovat vastustaneet vuosikymmenien ajan ravintolisien käyttöä.


Tutkimus tehtiin eurooppalaisten, amerikkalaisten ja kanadalaisten yliopistojen yhteistyönä. Tarkoitus oli selvittää kunnolla, onko glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sisältävästä ravintolisästä polven nivelrikon hoitoon vai ei. Ravintolisää verrattiin yleisesti käytössä olevaan tulehduskipulääkkeeseenselekoksibiin, jota myydään Suomen apteekeissa kauppanimillä Celebra ja Onsenal.


Aineistona oli 606 polven vaikeaa ja kivuliasta nivelrikkoa sairastavaa potilasta, joita hoidettiin ja tutkittiin 42 sairaanhoitolaitoksessa Ranskassa, Saksassa ja Puolassa. Hoitoon ja tutkimuksiin osallistui yleislääkäreitä, reumatologeja ja ortopedejä. Puolet potilaista sai puoli vuotta päivittäin ravintolisää ja puolet selekoksibia (200 mg/vrk). Ravintolisässa oli 400 mg kondroitiinisulfaattia ja 500 mg glukosamiinia. Tabletteja otettiin 3 kertaa päivässä. Tutkimusasetelma oli satunnaistettu kaksoissokko eli tutkitut ja tutkijat eivät tienneet kuka sai mitäkin valmistetta. Hoitovaikutuksia mitattiin Rheumatology Clinical Trials and Osteoarthritis Research Society International (OMERACT-OARSI) -kriteereillä ja EuroQoL-5D-menetelmällä.


“Tutkimus osoittaa, että glukosamiinin ja kondroitiinisulfaatin yhdistelmä antaa tehokkaan hoitovaikutuksen nivelrikossa. Yhdistelmän teho on verrattavissa tulehduskipulääkkeeseen, mutta on sitä paljon turvallisempi", sanoo tutkimusta johtanut Montrealin yliopiston professori Jean Pierre Pelletier."Näiden kahden luonnonaineen yhdistelmä on terapeuttinen avainaine, vaihtoehto monia lääkkeitä saaville potilaille, jotka potevat useita samanaikaisia sairauksia, koska ravintolisän turvallisuusprofiili on parempi kuin tulehduskipulääkkeillä. Tämä näkökohta on erityisen relevantti, koska nivelrikko on krooninen sairaus", hän lisää.
Tutkimus ja sen tulokset esitettiin vuonna 2014 reumalääkereiden kokouksessa Annual European Congress of Rheumatology, ja ne julkaistiin nyt reumalääkäreiden ammattilehdessä artikkelissa, jonka voi lukea kokonaan maksutta alla olevasta linkistä.
Toisessa uudessa tutkimuksessa 18 tervettä mutta ylipainoista miestä ja naista sai kuukauden päivät päivittäin joko lumetta (n=9) tai 1500 mg glukosamiinia ja 1200 mg kondroitiinisulfaattia (n=9). Aktiivihoito pienensi tulehdusta osoittavaa C-reaktiivista proteiinia eli CRP:tä 23 % (Navarro ym. 2015)."
 Lähde Tohtori Tolosen Terveysuutiset

 

RATKAISU SAKSALAISILLA LR-TUOTTEILLA

Meidän tuotteemme Aloe Vera Freedom toimii ja on edellä mainittuja tehokkaampi koska Aloe Vera toimii kuljettimena joka vie vaikuttavat aineet solutasolle. 
Lisäksi Aloe Vera puhdistaa kehosta toksiinit eli myrkyt sekä kuona aineet ja tuo yleistä virkeyttä ja pirteyttä.

Katso lisää LR Aloe Vera Freedomista ja tilaa verkkokaupastamme
TÄSTÄ LINKISTÄ

80856-181_327.jpg

22.11.2017Valtakunnallinen hyvinvointi ja kauneusalan huippurekry!
23.06.2017Oletko sinä etsimämme Aloe Via -jälleenmyyjä?
13.04.2017LR Health&Beauty 20-vuotta Suomessa!
25.03.2017Painonpudotuksessa on tärkeää säilyttää tasapaino
19.03.2017Nivelrikko,rappeutuma,kiputilat niiden hoitoon ihmetuote luonnosta!
18.03.2017Probiootti joka auttaa suoliston kuntoon saattamisessa
25.02.2017Puhdas Aloe Vera geelijuoma päihittää laimeat mehut
18.02.2017YLE: Tutkimus:"D-vitamiini voi ehkäistä flunssaa"
18.02.2017YLE: "Tutkimus: Alzheimerin taudin takana suolistobakteerit?"
30.01.2017Haemme painonhallintakonseptiin yrittäjiä ja jälleenmyyjiä

Siirry arkistoon »
Hyvinvointineuvoja LR Partner LR Health&Beauty Finland LR Healt&Beauty Systems Aloe Via Aloe Vera Geelijuoma Hyvinvoinnintekijät https://hyvinvoinnintekijat.body-mission.com/fi/ https://hyvinvoinnintekijat.lr-partner.com/